Főoldal Magunkról Tenyészetünk Madarakról Cikkek Szolgáltatásaink Tartási tanácsok Képgaléria Elérhetőség Linkajánló
Madárparkunk házirendje (Frissítve: 2018. március 03.)

- az állatok simogatása, etetése, csak a szakvezető engedélye után történhet, ellenkező esetben minden állatok által okozott kárért, sérülésért a szabályokat be nem tartó a felelős.

- kutyát és más, a madarak megzavarását előidézhető háziállatot parkba behozni tilos, elhelyezésükre a zárt személygépkocsi-parkoló mellett van lehetőség pórázon, vagy a tulajdonos őrzése mellett.

- a park területén elsősorban hobbiállat bemutató ismeretterjesztés folyik, így étkezésre, egyéb szabadidős programok bonyolítására, csak előzetes egyeztetés után van lehetőség, a tenyésztelepen kívüli parkrészeken.

- hulladék elhelyezésre a célra elhelyezett hulladékgyűjtő edényben van lehetőség,

- látogatóinkat kérjük, hogy a park területén talált színes, díszes tollakat, csak engedélyezést követően, egyéb tárgyakat, eszközöket ne vigyenek magukkal.
(frappánsabb megfogalmazásban: „a lábad nyomát hagyd itt és az emlékeidet vidd magaddal”)

- az esetlegesen okozott károkért, mint kertrombolás, állatok bántalmazása, illegális etetésből származó megbetegedésük, elhalálozásuk, az elkövető, illetve az érte felelős kísérő tartozik teljes anyagi kártérítési felelősséggel.

- szülők, kísérők fokozottan figyeljenek, hogy a gyermekek kiabálással, rohangálással ne zavarják a madarakat, ne kergessék a kertben esetlegesen szabadon lévő állatokat, a rácsok, dróthálók ütögetése, rázása nemcsak balesetveszélyes, de TILOS (különös tekintettel a tavaszi költési idényre) és eltanácsolást vonhat maga után.

- a parkban folyamatosan zajlanak kisebb átalakítások, építkezések, kérjük a kísérőket, az ilyen területen fokozottan figyeljenek a gyerekekre, nehogy baleset történjen.

- baleset megelőzése céljából a burkolattal kijelölt útvonalakat használják!

Minden kedves látogatónknak kellemes időtöltést kívánunk. Bízunk benne, hogy megtisztel figyelmével, és ezeket a könnyen betartható szabályokat szem előtt tartva tesz látogatást Parkunkban, majd sok szép élménnyel gazdagodva távozik.

                 
  Megértésüket köszönjük